Projekter

De forslåede projekter i vores organisation er følgende:

Sponsorering af forældreløse børn projektet:

I en undersøgelse foretaget af Unicef, antages antallet af forældreløse børn i Irak til at være 4-5 millioner. De fleste af dem er på flugt, og lider af mangel på alt.
Ved du hvor stort dette tal er i forhold til de irakiske indbyggere som er 27 millioner? Det svarer til 15-20 % af den irakiske befolkning. Dvs. 15-20 % af den irakiske befolkning har mangel på alt det som svare til normale levevilkår. Så støt os i at give mad til en sulten forældreløs.
Hel deres sorg og læg deres sygdomme ved at bidrage hjælp til dem. Der er mange syge forældreløse i Irak, som har hårdt brug for at blive opereret eller være under konstant behandling.
Den bedste ting i livet er at se et barn smile. Så hvorfor ikke være med til at få et barn til at smile?

Skole til forældreløse og fattige familiebørn projektet:

Skolerne er startet. De er begyndt at tage imod børnene og give dem viden. Men en del forældreløse børn og fattige familiebørn har ikke den mulighed. Dette skyldes oftest familiens dårlige økonomi. Så støt os i at give et fattigt forældreløst barn en skoletaske samt dens indhold. Det vil være et skridt i den rette retning for de mange forældreløse børn, og deres kamp for et bedre liv og fremtid

Indsamling af medicinske redskaber til hjælp for de handicappede og syge i Irak projektet:

Som følge af terrorristernes beskidte værk, vokser der en bølge af syge, kvæstede og handicappede mennesker. Dette er svært at forhindre disse forhold i et land som bliver ramt gang efter gang. Resultatet er et land med mange mangler indenfor medicinske redskaber og maskiner samt livsnødvendig medicin. Mange af de kvæstede dør og de syge og handicappede får et værre tilstand. Specielt dem der er ramt af specifikke sygdomme såsom sukkersyg og kræft. Hos DIHO, følte vi os nødsaget til at tage det første humanitære skridt, og stå for en indsamling til vores søskende i Irak i håb om at hjælpe de handicappe, syge og kvæstede. Det kan eksempelvis være redskaber/maskiner, kørestole, krykker og lignende.
Ønsker I at støtte os i en eller flere af de overnævnte projekter, bedes i kontakte os på følgende e-mail med specifikationer om valget af projekt(er).
rashid@diho.com