Forside

Fremhævet

بسم الله الرحمن الرحيم
من ذا الذي يقرض الله قرضا حسنا فيضاعفه له وله اجر كريم

Velkommen til Den Dansk-Irakiske Hjælpeorganisations (DIHO) hjemmeside.

Irak har i de seneste 40 år været udsat for mange lidelser, siden den tidligere tyranniske Baath parti tog magten, til i dag.
Som følge af al tyranniet er flere millioner af civile mennesker dræbt, og resultatet er utallige kvæstelser, flere hundrede forældreløse, enker, og handicappede. De er alle hårdt ramt både psykisk og økonomisk af denne uendelige krig, som har sat sit præg i vores hjerter og sind.
Irak er en nation som bløder konstant og græder uafbrudt. Hjælp os med at støtte de sultende forældreløse som er overladt til sig selv, og lindre lidelsen for de fattige og syge børn. Når vi hører om bombeangreb i Irak, fundene lig eller lignende grusomme hændelser, kommer vi automatik til at tænke på de forfærdelige konsekvenser, som vil lede til en større mængde forældreløse, handicappede og kvæstede som har brug for øjeblikkelig behandling. Støt de forældreløse, syge og handicappede. Selv den mindste hjælp vil være en investering i et bedre liv, med bedre vilkår for disse uskyldige mennesker.

لا تستح من إعطاء القليل ,فإن الحرمان أقل منه
Imam Ali (as)
oversættelse: Bliv ikke ydmyget af at betale lidt, da at ikke give er mindre.

Vi arbejder hovedsageligt med Muhammad Ameen (sa) Organisationen som har base i Irak. Her er en beskrivelse af denne organisation på arabisk.

Et lille filmklip omkring velgørende formål. (Arabisk)